9 viktima nga Covid-19 në Maqedoni, 2 nën moshën 30 vjeçare

9 viktima nga Covid-19 në Maqedoni, 2 nën moshën 30 vjeçare

9 viktima, 98 raste të reja dhe 104 pacientë të shëruar është bilanci i Covid-19 për 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore.

Nga dy viktima janë regjistruar në Shkup, Gostivar dhe Strumicë.

Në mesin e viktimave janë dy nën moshën 30 vjeçare, respektivisht një 23 vjeçar nga Shkupi dhe një 29 vjeçar nga Strumica.


Viktima nga Shkupi evidentohet si viktima më e re si pasojë e Kovid-19 në vendin tonë.

Më shumë raste të reja janë regjistruar në Shkup, ndërsa qytetet e tjera kanë nën 10 të infektuar.

Edhe numri i të shëruarve më i lartë është në Shkup. Indeksi i infeksionit në raport me numrin e testeve sot shënon 7 për qind.

Lexo edhe

Video

error: