9 të vdekur nga COVID-19 sot në Maqedoninë Veriore

9 të vdekur nga COVID-19 sot në Maqedoninë Veriore

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore janë konfirmuar 454 persona me COVID-19 dhe 9 të tjerë kanë humbur betejën me sëmundjen e rrezikshme infektive.


Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer gjithsejtë 3425 testime për koronavirus.

Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë për 308 persona të shëruar./AlsatM

Lexo edhe

Video