9 arsye pse duhet të vizitoni Prishtina Mall

Prishtina Mall është qendra tregtare më e madhe, unike dhe inovative në rajon. Me një hapësirë prej 240.000 m² kjo qendër madhështore Kosovën po e shndërron në epiqendër të rajonit. Prishtina Mall do të jetë një shtytës kryesor ekonomik, duke gjeneruar rreth 3000 vende të reja pune dhe të ardhura si për qendrën tregtare ashtu … Continue reading 9 arsye pse duhet të vizitoni Prishtina Mall