89 pacientë të infektuar me koronavirus po trajtohen nëpër spitale e klinika

89 pacientë të infektuar me koronavirus po trajtohen nëpër spitale e klinika

89 pacientë janë të shtrirë për trajtim mjekësor nga Covid-19, në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe  spitaleve të përgjithshme në Kosovë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë

Mjekimi Intensiv Qendror, 3 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë


Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 14 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë

Lexo edhe

Video