88 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë

88 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë dhe po marrin shërbime shëndetësore 88 pacientë në të gjithë vendin.

Ata janë të hospitalizuar në klinika dhe spitale të përgjithshme.

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 88 pacientë me Covid-19, thotë raporti i punës pë datën 10 gusht 2022.

Trajtimi i pacientëve në klinika dhe në spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë


Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

Lexo edhe

Video