793 të vdekur gjatë 24 orëve nga koronavirusi në Itali

793 të vdekur gjatë 24 orëve nga koronavirusi në Itali

Koronavirusi po vazhdon të marrë jetë në Itali dhe ky numër po rritet çdo ditë.

Gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuar nga kjo pandemi, ka arritur në 793 persona, 5000 persona janë infektuar dhe 1000 janë shëruar, raporton Rai Italia.


Italia e ka kaluar edhe Kinën për numrin e vdekjeve të shkaktuara nga Covid-19. Kina është vendi ku është paraqitur për herë të parë virusi i ri, i cili pastaj ka përfshi tërë Botën.

Pas Italisë vendet më të prekura nga Covid-19 janë Spanja dhe Gjermania.

Lexo edhe

Video