72 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

72 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka kryer 120 testime gat ë cilat 16 raste janë konfirmuar me COVID-1.


Sipas institutit, 11 persona janë shëruar dhe tre të tjerë janë të hospitalizuar.

Përndryshe, që nga paraqitja e rasteve të para me COVID-19, më 13 mars 2020 në Kosovë, numri i të vdekurve është 3204 persona.

Lexo edhe

Video