7 të vdekur dhe 889 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

7 të vdekur dhe 889 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni të Veriut bën me dije se në 3 ditët e fundit (nga data 12 gusht deri më 14 gusht 2022):

Janë kryer 2095 analiza dhe janë regjistruar 889 raste të reja me COVID-19.


Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (889), janë regjistruar 199 riinfeksione.

1.228 të shëruar janë regjistruar ndërsa gjatë 3 ditëve të fundit (12.08 – 14.08.2022) janë raportuar 7 persona të vdekur.

Lexo edhe

Video