68 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 10 në gjendje më të rëndë

68 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 10 në gjendje më të rëndë

68 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës.


Nga ta 59 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe 10 të tjerë janë në gjendje më të rëndë. Kështu bëjnë të ditur nga Spitali i Pejës.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 250 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta 25 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Lexo edhe

Video