618 gjoba për mosrespektim të masave anti-C0VID

618 gjoba për mosrespektim të masave anti-C0VID

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshe të vendit, ka shqiptuar 618 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.


Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1119 tiketa trafiku. Ndërkohë, bëhet e ditur se kanë ndodhur 13 aksidente trafiku me të lënduaR dhe 17 aksident trafiku me dëme materiale.

Lexo edhe

Video