598 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

598 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të vendit ka shqiptuar 598 tiketat në bazë të ligjit COVID-19.


Sipas Policisë, janë shqiptuar edhe 1235 tiketa trafiku. Ndërkohë, kanë ndodhur 1 aksident me fatalitet, 19 aksidente me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.

Lexo edhe

Video