559 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

559 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 559 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.


Ndërkohë, Policia ka shqiptuar edhe 1725 tiketa trafiku.

Gjithashtu, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve, kanë ndodhur 8 aksidente me të lënduar dhe 29 aksidente trafiku me dëme materiale.

Lexo edhe

Video