55 pacientë me Covid-19 janë në trajtim mjekësor

55 pacientë me Covid-19 janë në trajtim mjekësor

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 55 pacientë me Covid-19 janë në trajtim mjekësor në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Raporti i datës 14 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 20 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 paciente


Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 10 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Lexo edhe

Video