54 raste të reja të importuara, Kina bëhet gati të mbyllë kufijtë për të huajt

54 raste të reja të importuara, Kina bëhet gati të mbyllë kufijtë për të huajt

Së shpejti Kina do të ndalojë të huajt me viza dhe leje qëndrimi të vlefshme kineze, ky një veprim i marrë për të kufizuar numrin e rasteve të viruseve të importuara në vend.
Ministria e Jashtme tha se ndalimi i përkohshëm do të fillojë më 28 mars. Përjashtime do t’u jepen diplomatëve udhëtues dhe mbajtësit e vizave “C” – të huajt që ofrojnë shërbime të transportit ndërkombëtar.
Kina regjistroi një rast të ri të brendshëm dhe 54 raste të reja të importuara të enjten duke e çuar numrin total në 595 raste të importuara në të gjithë vendin. Kishte gjithashtu pesë vdekje të reja të raportuara, duke çuar numrin e përgjithshëm të vdekjeve në 3,292 persona.

Lexo edhe

Video

error: