54 pacientë me oksigjeno terapi në Spitalin e Gjakovës

54 pacientë me oksigjeno terapi në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë ja njoftuar se gjatë 24 orëve në këtë spital janë trajtuar 94 pacientë të hospitalizuar për Covid.


Sipas spitalit, 61 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv, 21 pacientë të konfirmuar negative, 12 pacientë presin rezultatet, 54 pacientë me oksigjeno terapi, 6 pacientë në CPAP masked he 1 pacientë i intubuar.

“Ju rikujtomë qytetarëve se spitalet po mbushen, mbani maskat, distancen dhe higjenen”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video

error: