5 qëllime bukurie që duhet t’i zbatoni për të fituar vetëbesimin tuaj

5 qëllime bukurie që duhet t’i zbatoni për të fituar vetëbesimin tuaj

Ky vit është ndryshe dhe në 2023 duhet të jemi njerëz më të mirë që do të jenë në gjendje të mbajnë premtimet e tyre. Sekreti është të vëmë synime të arritshme që nuk kërkojnë ndryshime të papritura dhe dramatike që na prishin rutinën.

GJITHMONË BËJ RUTINËN E BUKURISË, MËNGJES DHE MBRËMJE

Rutina e kujdesit të lëkurës me 10 hapa është e lodhshme. Një moment që duhet të jetë një përqafim duket më tepër një ndjenjë dhe një forcë shumë e fortë për të frenuar

MBROJTJE, ÇDO DITË

Ky është ndoshta një nga qëllimet e mira më të vështira për t’u mbajtur, por nëse gjeni formulën e duhur do të jeni në gjendje ta mbani atë. Nuk i pëlqejnë kremrat e diellit sepse janë të vështira për t’u aplikuar? Provoni shkopinjtë e pastër ose kremrat e ditës që përmbajnë mbrojtje ose SPF. Mos harroni nuk duhet të bëheni dembel kur vjen puna tek mirëqenia e vetes suaj.


KUJDESI PËR VETEN

Të kujdesesh për veten është përtej rutinës së bukurisë. Përkundrazi, është në gjendje të skalitë momente për t’u çlodhur dhe për të gjetur ekuilibrin e brendshëm, duke e mbyllur botën po të jetë e nevojshme. Praktikoni meditimin dhe mësoni të doni veten, të ndiheni mirë brenda dhe të jeni të bukur jashtë.

Rruga e qëndrueshmërisë e ndërmarrë nga bota e bukurisë për disa vite tani është një rrugë e pashmangshme. Të bësh zgjedhje të informuara është detyra jote. Bukuria e ndërgjegjshme nuk është një prirje unike.

KOMFIRMONI UNIN TUAJ

Përqafoni vetëm prirjet që ndjeni se janë tuajat dhe që ju përfaqësojnë, pa u mbytur nga furia e nevojës për të provuar gjithçka: moda kalon, personaliteti juaj është unik dhe nuk keni nevojë për burime të panevojshme stresi. Make-up është një shprehje e vetvetes: thjesht bëj atë që të pëlqen, por mos harro se nuk ka asgjë të keqe të eksperimentosh dhe të dalësh nga zona jote e rehatisë pasi kështu ne mund të ecim përpara.

Lexo edhe

Video