5 mënyra për të shmangur grindjet me partnerin gjatë koronavirusit

5 mënyra për të shmangur grindjet me partnerin gjatë koronavirusit

Për ta bërë më të lehtë për ju, mjekët kanë përshkruar pesë mënyra për t’u kujdesur së pari për veten tuaj dhe më pas me partnerin tuaj gjatë kohës sa do të zgjasë koronavirusi.

Kalimi i kohës me partnerin tuaj të dashur është i vlefshëm dhe i kënaqshëm. Sidoqoftë, ne jemi dëshmitarë, për fat të keq, pandemia në mbarë botën e koronavirusit, e cila është arsyeja pse koha e kaluar me një të dashur është e ndryshme.

Është e paplanifikuar dhe nuk dihet se sa do të zgjasë. Është e mbushur me pasiguri dhe frikë për skenarë të mundshëm.

Është e rëndësishme që ju të kuptoni se koronavirusi nuk është baza për grindje.

Reagime të ndryshme ndaj situatës mund të çojnë në qetësi pasi partneri i interesuar mund të sigurojë shëndet për familjen dhe vetëm i qetë mund ta mbajë situatën nën kontroll, transmeton KosovaPress.

Harroni grindjet dhe përfitoni nga fakti që ju shikoni ndryshe në situatën e imponuar për të përfituar sa më mirë nga gjithçka:


Një bisedë e qetë është e domosdoshme

Kujdesuni për veten tuaj

Jini të përgatitur për përkeqësimin e mundshëm të ankthit dhe depresionit

Komunikoni me mirësi ose mos flisni fare

Pranoni para të tjerëve kur nuk jeni në humor

 

Lexo edhe

error: