5 arsye për dhe kundër përdorimit të rrjeteve sociale ne vendet e punës

Rrjetet sociale sot janë bërë pjesë të pandashme të jetëve tona. Pa to, zor se mund ta imagjinojmë jetën, sepse përveç që i postojmë fotografitë tona, sot aty gjenden informacionet më të rëndësishme dhe mundësitë më të mëdha në puna. Prandaj, duke qenë kaq të rëndësishme, mundësia për t’i ndarë ato e për të mos … Continue reading 5 arsye për dhe kundër përdorimit të rrjeteve sociale ne vendet e punës