47 policë të lënduar nga protestat në Maqedoninë e Veriut, dy në gjendje të rëndë

47 policë të lënduar nga protestat në Maqedoninë e Veriut, dy në gjendje të rëndë

Një ditë pas protestave të dhunshme para Ministrisë së Punëve të Jashtme, Qeverisë dhe Kuvendit, në ndërtesën e MPJ-së në Shkup shihen xhama të thyer, shkallë të mbushura me ngjyrë të kuqe dhe fasadë e dëmtuar.


Protestat e djeshme të VMRO-së kundër propozimit të ri francez eskaluan kur protestuesit arritën pranë Kuvendit, ku nga përballja mes protestuesve dhe policisë mbetën të lënduar 47 policë, dy prej të cilëve në gjendej më të rëndë./Alsat M

Lexo edhe

Video