45/45

45/45 eshte emision informues mbi temat me te rendesishme te javes ne vend dhe rajon. Eshte projektuar ne forme te intervistes dhe zhvillohet ne vende te ndryshme.
Secila ngjarje e madhe politike,ekonomike por edhe problemet e perditshme me rendesi jetike per qytetarin, trajtohen me vemendjen maksimale nga stafi i gazetareve te 45/45.