4 pacientë me COVID-19 në gjendje të rënduar shëndetësore

4 pacientë me COVID-19 në gjendje të rënduar shëndetësore

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet e datës 18 tetor, si pasojë e COVID-19, të shtirë për tretman mjekësor janë 71 pacientë, prej tyre 34 me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intenesiv mjekësor, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive,10  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive,  2  pacientë


Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 10  pacientë

Lexo edhe

Video

error: