31 pacientë me COVID-19 pozitvë po marrin trajtim spitalor

31 pacientë me COVID-19 pozitvë po marrin trajtim spitalor

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se bazuar në raportimet nga Klinika Infektive, Klinika e Pulmologjisë dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 116 pacientë nga Covid-19,  31 nga ta të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 85 me oksigjeno-terapi.

Sipas raportit, në QKUK janë të shtrirë 85 pacientë, 18 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 68 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 18  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 67 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 31  pacientë

13  të konfirmuar pozitivë

17 me oksigjeno-terapi


Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 17 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4  pacientë

Spitali i Ferizajt, 0 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient

Lexo edhe

Video