3 shenjat e horoskopit me karizëm të veçantë

3 shenjat e horoskopit me karizëm të veçantë

Tri shenjat e horoskopit kanë një karizëm të veçantë që i bie femrave, por edhe një varg paqëndrueshmërie…

1. Dashi

Kur bëhet fjalë për miqësi, Dashi është i drejtpërdrejtë dhe agresiv. Sa më e fortë qasja juaj, aq më mirë. Dashi është gjithashtu i ndjeshëm ndaj komplimenteve. Ata duan të dëgjojnë se janë njerëzit më tërheqës në planet.

Por ju jeni të lirë ta kundërshtoni atë. Diskutimet janë shumë tërheqëse për ta. Në këtë mënyrë, ju do të arrini pabesisht zemrën e tij…

Dashi zakonisht dashurohet shpejt, intensivisht dhe me gjithë zemër. Marrëdhënia me ta është dinamike dhe pasionante dhe ndjenjat e tyre janë jashtëzakonisht të thella.

Megjithatë, ata janë shumë të pamatur në dashuri. Përleshjet me ta janë mjaft të shpeshta, kështu që rrethi vicioz i grindjeve dhe pajtimit mund të zgjasë për një kohë të gjatë. Ose, derisa pasioni të jetë zhdukur.

Sapo të ndodhë kjo, ata do t’i japin fund marrëdhënies dhe do të kërkojnë dikë tjetër.

Ata mund të funksionojnë vetëm me dikë që është një sfidë e vazhdueshme për ta.

2. Luani


Karizmatik dhe që kërkon vëmendjen, Luani ka besim të jashtëzakonshëm në aftësitë e tij. Optimist dhe i pavarur, ai lehtësisht bëhet në qendër të vëmendjes dhe di të qëndrojë atje.

Ai është përgjegjës në marrëdhënie, por mund të trajtojë keq vartësit e tij. Tejet kokëfortë, ai mezi e pranon humbjen dhe dështimin.

Partnerët duhet të kuptojnë pasionin e tij për suksesin në jetë dhe duhet të jenë gjithmonë të gatshëm për të lajkatuar dhe inkurajuar. Gjëja më e keqe që mund të bëni me një Luan është ta injoroni ose të mos i vini re arritjet e tij. Nëse doni të fitoni Luanin, do të jetë një betejë e vështirë.

Prandaj, ju themi menjëherë se gjëja më e zgjuar për të bërë është të hiqni dorë.

3. Peshku

Meshkujt e peshqve pëlqejnë të joshin dhe rrallëherë përfshijnë emocione në të. Ndoshta shumë më vonë, por edhe atëherë është një pyetje.

Ata kanë një qëndrim kaq galant, saqë çdo grua për pak kohë ndihet se është e vetmja. Është thjesht një taktikë, në mënyrë që partnerët e tij të pushojnë dhe të kënaqen më mirë.

Një burrë Peshqit priret të gënjejë dhe të jetë hipokrit.

Nuk dashurohet lehtë, duhet shumë mund dhe durim për të krijuar një marrëdhënie solide me të.

Lexo edhe

Video