28 Nëntori, hotel Amara vjen me një ofertë festive për çiftet

28 Nëntori, hotel Amara vjen me një ofertë festive për çiftet

Hotel Amara ka edhe një ofertë tjetër për ata që duan ta festojnë 28 Nëntorin.


Për vetëm 150 euro, çiftet do të mund të kenë një festë të paharruar.

Aty do të ketë edhe muzikë live, e ku do të jetë Olta Boka, Sidrit Bejleri dhe Denisa Gjezo.

Video

error: