250 fermerë ekspozojnë produktet “Made in Albania” në Tiranë

250 fermerë ekspozojnë produktet “Made in Albania” në Tiranë

Në Tiranë është hapur Panairi “Tirana Agro”, ku fermerë dhe subjekte të ndryshme ekspozojnë produktet e tyre “Made in Albania”, me një larmishmëri gjeografike nga të katër anët e vendit.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikoi pamje në Facebook nga sheshi “Skënderbej”, ku mbi 250 fermerë dhe subjekte të ndryshme kanë ekspozuar produktet.


“Panairi “Tirana Agro”, tashmë një traditë në kryeqyteti”, ka shkruar Rama.

Panairi i dedikohet promovimit të shërbimeve dhe produkteve autoktone shqiptare, për të nxitur konsumatorët drejt prodhimeve vendase.

Lexo edhe

Video