25 milionë raste të koronavirusit në botë, pothuajse 850.000 njerëz kanë vdekur

25 milionë raste të koronavirusit në botë, pothuajse 850.000 njerëz kanë vdekur

Sipas të dhënave më të fundit nga Worldometers, më shumë se 25 milionë raste të infeksionit COVID-19 janë regjistruar në botë deri më tani dhe 848.929 njerëz kanë vdekur si rezultat i sëmundjes.


Shtetet e Bashkuara kanë numrin më të lartë me mbi 6 milionë raste dhe 187.000 vdekje, pasuar nga Brazili me 3.8 milionë infeksione dhe mbi 120.000 vdekje.

Në vendin e tretë është India me 3.6 milionë infeksione të regjistruara dhe 64.600 vdekje, dhe në vendin e katërt Rusia me 990.000 infeksione dhe 17.000 të vdekur.

Lexo edhe

Video

error: