24 vjet nga rënia e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi e Ilir Durmishi

24 vjet nga rënia e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi e Ilir Durmishi

Sot mbushen 24 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi.


Ata u vranë më 2 dhjetor 1998 nga shërbimi sekret serb në afërsi të Qendrës së Studentore në Prishtinë.

Tre dëshmorët janë dekoruar nga Presidenca e Kosovës.

Lexo edhe

Video