232 raste aktive me COVID-19

232 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës në përditësimin e fundit lidhur me COVID-19, ka njoftuar se kanë bërë 241 testime, prej të cilave 35 raste kanë rezultuar pozitiv.


Sipas institutit, 39 persona janë shëruar dhe nuk raportohet për të vdekur.

Ndërkohë, nga 232 raste aktive, 11 janë të hospitalizuar.

Lexo edhe

Video