Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

2019: Janë regjistruar 10 mijë e 54 biznese, mbyllur 1 mijë e 774 biznese

2019: Janë regjistruar 10 mijë e 54 biznese, mbyllur 1 mijë e 774 biznese

Shkaqet për mbyllje të bizneseve janë ndryshimi i legjislacionit ose udhëzimeve administrative, mosdorëzimi i raporteve vjetore sipas të hyrave financiare dhe aktiviteti i ulët ekonomik.

Lexo edhe

Video

error: