17 fëmijë mes 92 personave ende në spital pas sulmit në stacionin hekurudhor në Dontesk

17 fëmijë mes 92 personave ende në spital pas sulmit në stacionin hekurudhor në Dontesk

Më shumë detaje janë dhënë për ata që u plagosën në sulmin në stacionin hekurudhor Kramatorsk në Donetsk në Ukrainën lindore të premten, ku u vranë 57 persona, sipas guvernatorit rajonal.


Guvernatori i rajonit Dnipropetrovsk thotë se 92 persona janë ende duke u trajtuar në spital pas sulmit, duke përfshirë 17 fëmijë, raporton BBC.

Ai shton se katër të rritur dhe dy fëmijë janë liruar nga spitali në rajon dhe janë dërguar në një spital në rajonin e Dnipropetrovsk për trajtim të mëtejshëm.

Lexo edhe

Video