16 vite nga vdekja e Boris Trajkovskit

16 vite nga vdekja e Boris Trajkovskit

Sot bëhen 16 vite nga vdekja e ish-presidentit të Maqedonisë Boris Trajkovski, i cili e humbi jetën në fatkeqësi ajrore në Rotimlje, në afërsi të Mostarit.


Në fatkeqësinë ajrore që ndodhi më 26 shkurt të vitit 2004 humbi jetën presidenti Trajkovski dhe delegacioni tetë-anëtarësh i Maqedonisë, i cili kishte udhëtuar në konferencë ndërkombëtare në Mostar, Bosnjë e Hercegovinë./KosovaPress/

 

error: