15 vjet shtet, 15% më lirë/ Oferta e Sigal Uniqa që nuk duhet humbur

15 vjet shtet, 15% më lirë/ Oferta e Sigal Uniqa që nuk duhet humbur

Edhe pak ditë na ndajnë nga 15-vjetori i Pavarësisë së Kosovës, ditë e shënuar për mbarë kombin shqiptar që erdhi pas dekadash të tëra përpjekje, luftë, sakrificë.

Në këtë datë kaq të rëndësishme për historinë tonë, nuk mund të mungonte as oferta e SIGAL UNIQA Group Austria Kosovë.

Ngjarjet e fundit, si përmbytjet në disa komuna të vendit por edhe tërmeti në kufirin Turqi-Siri treguan se sa të papritura ka jeta dhe sa nevojë kemi për të qenë të mbrojtur dhe të siguruar në çdo moment.


Ndaj, me rastin e 15 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ofron 15% ZBRITJE në çdo sigurim vullnetar.

  • Sigurimi i Pronës
  • Sigurimi Shëndet Plus
  • Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim
  • Sigurimi për Lejeqëndrim
  • Sigurimi Kasko
  • Sigurimi i Jetës
  • Produkti 365

 Oferta e SIGAL UNIQA Kosovë vlen nga data: 14.02.2023 – 24.02.2023

SIGAL UNIQA Group Austria Kosovë, Festojmë më mirë së bashku

Lexo edhe

Video