15 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

15 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 15 pacientë janë konfirmuar me COVID-19, ndërsa 25 pacientë janë me post-covid.

Sipas të njëjtit raport nga ShSKUK, bëhet e ditur që 8 pacientë janë në oksigjenoterapi, kurse një është në kujdes intensiv në Spitalin e Gjakovës dhe një me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 9 pacientë


Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive,  1 pacient  me maskë  oksigjeni

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5  pacientë

Spitali i Ferizajt, 1  pacient

Lexo edhe

Video

error: