15 infermierë të rinj nënshkruan kontratat e punës me QKUK-në

15 infermierë të rinj nënshkruan kontratat e punës me QKUK-në

Në prezencë të ushtrueses së detyrës së drejtorit të SHSKUK-së, Pranvera Zejnullahu- Raçi, 15 infermierë të rinj kanë nënshkruar kontratat e punës me QKUK-në dhe do të angazhohen në klinikat, të cilat kanë më shumë nevojë.


Zejnullahu-Raçi u uroi sukses infermirëve të rinj, derisa premtoi se do të hapen edhe konkurse tjera në të ardhmen e afërt, me qëllim që të plotësohen kërkesat e klinikave dhe spitaleve për staf infermieror.

Lexo edhe

Video