11 të shëruar nga COVID-19 në Ferizaj, vetëm 18 raste aktive

11 të shëruar nga COVID-19 në Ferizaj, vetëm 18 raste aktive

Edhe 11 pacientë me Covid-19 nga Ferizaj janë shëruar plotësisht, duke quar numrin e përgjithshëm të të shëruarve në 114.

Ndërsa aktive janë edhe 18 raste.


Këto të dhëna janë bërë të ditura nga Komuna e Ferizajt.

“Nga rezultatet e mbrëmshme dhe të sotme nga IKSHPK lidhur me të shëruarit dhe të infektuarit nga virusi COVID-19, rezulton se kemi edhe 11 ferizajas të shëruar , që çon në 114 numrin e të shëruarve, duke mbetur edhe 18 raste aktive”, thuhet në njoftimin e Komunës së Ferizajt.

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: