104 vjeçari feston Shën Valentinin me 70 000 letra dashurie

104 vjeçari feston Shën Valentinin me 70 000 letra dashurie

William White, një veteran 104-vjeçar i Marinës amerikane i cili fitoi një medaljen “Zemra e Lejla” në Luftën e Dytë Botërore, po feston ditën e Shën Valentinit këtë vit si kurrë më parë, i rrethuar nga një mal letra.

 


Plot 70,000 letra dashurie dhe urime janë  dërguara nga e gjithë bota në adresë të tij.

 

Një person ka shkruar në rrjetet sociale që ti dërgonin të moshuarit letra në shenjë respekti dhe qëllimi ishte 100 të tilla.

Lexo edhe

Video

error: