100 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

100 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshe të Kosovës, ka shqiptuar 100 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.


Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1703 tiketa trafiku. Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve ka ndodhur një aksident me fatalitet dhe 26 aksidente me të lënduar dhe 26 aksidente me dëme materiale.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.