100 ditë në pushtet, qeverisja e Kurti vlerësohet e ngadalshme dhe pa vendime të mëdha

Qeveria Kurti të mërkurën e javës së ardhshme i bënë 100 ditë prej se është votuar në Kuvendin e Kosovës. Pas konstituimit të Kuvendit dhe mes diskutimeve të shumta, kabineti qeveritar i kryeministrit Kurti mori besimin e të zgjedhurve të popullit, më 22 mars të këtij viti. Prej kur mori detyrën, një ditë më pas, … Continue reading 100 ditë në pushtet, qeverisja e Kurti vlerësohet e ngadalshme dhe pa vendime të mëdha