10 raste të reja të të infektuarve me koronavirus gjatë 24 orëve në Kosovë

10 raste të reja të të infektuarve me koronavirus gjatë 24 orëve në Kosovë

Bazuar në të dhënat e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë 10 qytetarë janë infektuar me koronavirus në Kosovë.


Ministria e Shëndetësisë në raportin 24-orësh ka njoftuar se 23 qytetarë janë vaksinuar dhe aktualisht janë 64 raste janë aktive.

Në 24 orët e fundit në institucionet shëndetësore janë testuar 230 qytetarë dhe 13 prej tyre janë shëruar.

Lexo edhe

Video