10 aktorët më të paguar, disa madje mund t’ju ​​befasojnë

10 aktorët më të paguar, disa madje mund t’ju ​​befasojnë

Dwayne “The Rock” Johnson u emërua aktori më i paguar, për të dytin vit me radhë, shkruan revista Forbes.

Ish-mundësi fitoi 87.5 milionë dollarë midis 1 qershorit të vitit të kaluar dhe 1 qershorit të këtij viti, duke përfshirë 23.5 milionë dollarë për Red Notice në Netflix. Ai gjithashtu bëri para nga linja e tij e fitnesit, Project Rock.

Dhjetë aktorët me pagë më të lartë fituan një total prej 545.5 milionë dollarë këtë vit, dhe më shumë se një e katërta nga Netflix, njoftoi Forbes.

Një tjetër yll i Red Notice, Ryan Reynolds, është aktori i dytë me pagë më të lartë, duke fituar 71.5 milion dollarë.


I treti në listë është aktori dhe producenti Mark Wahlberg, i cili fitoi 58 milionë dollarë, ndërsa Ben Affleck është në të katërtin dhe Vin Diesel në të pestin.

Aktori indian Akshay Kumar ishte ylli i vetëm Bollywood në top 10. Ai erdhi në vendin e gjashtë me fitime prej 48.5 milionë dollarë, për të cilin Forbes tha se vjen kryesisht nga kontratat e pranimit të produktit.

Në listë bëjnë pjesë gjithashtu krijuesi i Hamilton, Lin-Manuel Miranda, aktorët Will Smith dhe Adam Sandler, dhe ylli i filmave veteran Jackie Chan.

Aktoret me pagë më të larta për të njëjtën periudhë janë botuar në një listë të veçantë, dhe ato ende nuk janë botuar.

Vitin e kaluar, Scarlett Johansson kryesoi atë listë me të ardhura prej 56 milionë dollarësh.

Video

error: