10 aftësitë që i duhen çdo menaxheri të burimeve njerëzore për të pasur sukses

Zakonisht suksesin e punonjësve të burimeve njerëzore e lidhin me atë që ata i duan njerëzit dhe ju pëlqen të komunikojnë, por nuk është mjafton vetëm kjo. Sidomos menaxherët e kësaj fushe për ta bërë punën me sukses ju duhen shumë aftësi të tjera përveç kësaj. Akademi Pune ju sjellë 10 aftësitë e një menaxheri … Continue reading 10 aftësitë që i duhen çdo menaxheri të burimeve njerëzore për të pasur sukses