1 janari me Orgesa Zaimi dhe Landi Kasemi në hotel Amara

1 janari me Orgesa Zaimi dhe Landi Kasemi në hotel Amara

Edhe më 1 janar do të ketë festë në hotel Amara. Aty do të festohet në tingujt e Orgesa Zaimi dhe Landi Kasemit.

Postimi i plotë:

January 1st Celebration🎆

Ju ftojmë në Datë 1 Janar të festojmë së bashku ardhjen e vitit 2022🥂 .

Hotel Amara Gjindet ne Durres,

NĂ«n tingujt e:


Orgesa Zaimi🎤

Landi Kasemi 🎤

Le ta nisim siç duhet këtë vit 🎆

Rezervo në: 0677079999

Ju mirëpresim!!✋🏻

°

°

Lexo edhe

Video