​Zjarr pranë ambulantes dhe shkollës fillore në Lagjen e Spitalit

​Zjarr pranë ambulantes dhe shkollës fillore në Lagjen e Spitalit

Një zjarr ka shpërthyer sonte pranë ambulantes dhe shkollës fillore në Lagjen e Spitalit në Prishtinë.

Ashtu siç shihet në fotot e dërguara nga një qytetar, në vendin e ngjarjes kanë dal zjarrfikësit, të cilët janë duke e fikur zjarrin, i cili ka përfshirë barishtet që gjenden përreth kësaj hapësire.


Nuk dihen shkaqet që kanë quar në ndezjen e zjarrit, por temperaturat e ngrohta që kanë përfshi vendin tonë në stinën dimërore, kanë bërë që barishtet të jenë një potencial për zjarrin.

Lexo edhe

error: