​Zelensky vlerëson operacionin e evakuimit të Mariupolit

​Zelensky vlerëson operacionin e evakuimit të Mariupolit

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka thënë se evakuimi i luftëtarëve të çelikut të Mariupolit ka filluar.


Zelensky ka thënë se një operacion për “shpëtimin e mbrojtësve të Mariupolit” ka filluar, por shtoi se puna do të kërkojë kohë, raporton BBC.

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës thotë se 264 luftëtarë janë larguar nga fabrika e çelikut Azovstal në Mariupol dhe janë dërguar në zonat e mbajtura nga rebelët e mbështetur nga Rusia.

Lexo edhe

Video