​Zekiri: Vështirë të bindet Zaev për ta rimenduar dorëheqjen

Nënkryetari i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM), Muhamed Zekiri, deklaroi se pavarësisht kundërshtimeve të partnerëve të koalicionit, Zoran Zaev vështirë se do ta rimendojë dorëheqjen nga pozita e kryeministrit të Maqedonisë së Veriut. Ai thotë se pritet që brenda disa ditësh të qartësohen të gjitha gjërat dhe të bëhet dorëzimi në Kuvend i dorëheqjes së … Continue reading ​Zekiri: Vështirë të bindet Zaev për ta rimenduar dorëheqjen