​Xhelal Sveçla raporton në Komisionin për Financa

​Xhelal Sveçla raporton në Komisionin për Financa

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla do të raportoj këtë të mërkurë në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Në këtë komision do të shqyrtohet raporti i auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë së Punëve të Brendshme për vitin 2020-të.

Rendi i ditës:                                                    

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më 8.6.2021 dhe 22.6.2021;


3.    Shqyrtimi i Raportit të auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë së Punëve të Brendshme për vitin 2020. I ftuar Miinistri z.Xhelal Sveçla’

4.    Shqyrtimi i Raportit të  auditimit për pasqyrat financiare vjetore të K.R.U.”Hidroregjioni jugor” Sh. A. Prizren për vitin 2020;

5.    Të ndryshme.

Vendi: N506

Koha: 10:00

Lexo edhe

Video

error: