​VV: Shqetësimet tona për shkëmbim territoresh u vërtetuan

​VV: Shqetësimet tona për shkëmbim territoresh u vërtetuan

Lëvizja Vetëvendosje thotë se shqetësimi që kanë ngritur për marrëveshjen e fshehtë mes Thaçit dhe Vuçiqit, u vërtetua këto ditë edhe nga deklaratat e zyrtarëve në ShBA.

Sipas tyre, ata që i kanë akuzuar për paranojë në të vërtetë i shërbejnë presidentit Hashim Thacci.

“Partitë e PLAN-it na akuzonin për paranojë, por vetë nuk është se thjeshtë janë naiv por qëndrojnë pas këtij presidenti të cilin e votuan dhe të cilit i shërbejnë”, thuhet në reagimin e VV-së.


Shqetësimi që ka ngritur Lëvizja VETËVENDOSJE! për marrëveshjen e fshehtë mes Thaçit dhe Vuçiqit, u vërtetua këto ditë edhe nga deklaratat e zyrtarëve në ShBA.

Shqetësimi që ka ngritur Lëvizja VETËVENDOSJE! për marrëveshjen e fshehtë mes Thaçit dhe Vuçiqit, u vërtetua këto ditë edhe nga deklaratat e zyrtarëve në ShBA. Partitë e PLAN-it na akuzonin për paranojë, por vetë nuk është se thjeshtë janë naiv por qëndrojnë pas këtij presidenti të cilin e votuan dhe të cilit i shërbejnë.

Posted by Lëvizja VETËVENDOSJE! on Monday, July 6, 2020

Lexo edhe

Video

error: