​Vjedhja e arit në Shqipëri në vlerë 2.8 milionë dollarë

​Vjedhja e arit në Shqipëri në vlerë 2.8 milionë dollarë

Policia e Shqipërisë më 30 prill të vitit 2000, ka zbuluar se në thesarin e shtetit në vitin 1997 dhe 1998 ishin vjedhur sasi të mëdha ari në vlerën 2.8 milionë dollarë.


Policia kishte arritur të identifikojë dhe arrestoi disa persona, banorë të Kërrabës, që kishin kryer vjedhjen.

Lexo edhe

Video

error: