​Vitia takohet sot me kryetarët e komunave

Përfaqësues të Asociacionit të Komunave të Kosovës do të takohen sot me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia. Në këtë takim virtual AKK do të kërkoj që të ketë lehtësim të masave dhe të fillohet me procesin mësimor. Drejtori i AKK-së, Sazan Ibrahimi ka treguar për KosovaPress se takimi do të mbahet në ora 14:00. “Do … Continue reading ​Vitia takohet sot me kryetarët e komunave