​Versioni i ri franko-gjerman, Borrell: Moment i rëndësishëm për dialogun Kosovë-Serbi

Shefi i politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Josep Borrell tha se Bashkimi Evropian e ka dorëzuar në Kosovë dhe në Serbi versionin e fundit të propozimit më të ri në dialogun Kosovë-Serbi. Sipas tij, tani duhet të fillohet një diskutim serioz meqë siç tha ai, ky është momenti në të cilin ka një mundësi … Continue reading ​Versioni i ri franko-gjerman, Borrell: Moment i rëndësishëm për dialogun Kosovë-Serbi